HomeSPORTKolinda i Jakov zajedno za Hrvatsku

Kolinda i Jakov zajedno za Hrvatsku

Foto: David NIVIERE

Autor VL

 

Bivša hrvatska predsjednica i njezin suprug uživo su pratili pobjedu hrvatskih vaterpolista nad reprezentacijom Crne Gore. Tim povodom objavila je selfie na društvenim mrežama, a u kadar su upali Zlatko Mateša i njegova supruga Blanka

Naši sportaši započeli su svoje olimpijsko putovanje, a s tribina u Parizu imaju veliku podršku bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Ona je u društvu svog supruga, bivšeg prvog gospodina Jakova Kitarovića, pratila utakmicu prvog kola vaterpolskog turnira između Hrvatske i Crne Gore. Fotografiju s tog događaja objavila je na svojim društvenim mrežama.

“Upravo u Parizu… Ajmo Barakude!!!” napisala je Kolinda uz fotografiju u Instagram pričama na kojoj ona i suprug poziraju za selfie, pri čemu im se pridružio još jedan poznati par. Naime, iza Kolinde i Jakova sjedili su predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i njegova supruga Blanka, koji su se pridružili bivšem predsjedničkom paru na fotografiji. Inače, Mateša je i bivši vaterpolist pa ne čudi što je za gledanje izabrao upravo Barakude. U pozadini kadra smiješio se i bivši izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ratko Rudić, a zajedničku fotografiju možete pogledati ispod.

Foto: Instagram screenshot

 

Inače, Kolinda i Jakov prije otvorenja Olimpijskih igara odlučili su se prošetati francuskom prijestolnicom. Pritom su posjetili jednu od najpoznatijih gradskih lokacija, velebni Eiffelov toranj, ispred kojeg su zajedno pozirali za fotografiju.

Ove predivne prizore Kolinda je objavila na svojim društvenim mrežama. Na fotografiji vidimo nju i bivšeg prvog gospodina kako razmjenjuju zaljubljene poglede. Jakov je za ovu priliku odabrao tamno odijelo s kravatom na točkice i bijelom košuljom, dok je Kolinda oko vrata nosila maramu s hrvatskim kockicama, koju je iskombinirala sa svečanom bijelom kreacijom s cvjetnim uzorcima.

 

Morate Pročitati

spot_imgspot_img