HomeUNUTARNJA POLITIKA  Što je važnije za Hrvatsku? Partizani, šumski razbojnici, ustaše, kokarde,...

  Što je važnije za Hrvatsku? Partizani, šumski razbojnici, ustaše, kokarde, ili znanstveni pokazatelji ide li Hrvatska u dobrom ili lošem smjeru? 

Sjetimo se Milanovića i njegove premijerske luzerske despocije i sve će nam biti jasno kao dan. Sramotno je da taj lik želi biti predsjednik Republike Hrvatske još jedan mandat, a još veća će sramota biti da bilo tko s desnog političkog spektra podupre tog lažnog domoljuba. 

 

Piše: Kazimir Mikašek-Kazo/suvreno.hr 

 

Sve moje analitičke prognoze u mega izbornoj godini ’24. do sada su se gotovo 100% ostvarile. Unatoč zlogukim prorocima koji su silno željeli pad Plenkovića i HDZ-a i punili mi glavu kojekakvim međunarodnim urotama protiv aktualne vlasti u Hrvatskoj, prognozirao sam i kladio sam se na uvjerljivu relativnu pobjedu HDZ-a na parlamentarnim izborima. HDZ-ovu pobjedu na izborima za EU parlament pogodio sam u mandat. Sve je zapisano! 

Osim toga tvrdio sam da će Andrej Plenković nakon treće uzastopne pobjede na parlamentarnim izborima  vrlo lako i brzo konstituirati stabilnu vladajuću većinu što se i dogodilo zahvaljujući razboritosti Domovinskog pokreta, koji je mudrim  pregovaračkim kompromisima u vladajućoj većini dobio prvu i pravu prigodu profilirati se u stabilnu desnu stranku koja prirodno uvijek može koalirati s HDZ-o kao strankom desnog centra. Cijeli moj kolumnistički i spisateljski opus posvećen je domoljubnom zajedništvu od centra prema desno, jer jedino takvo domoljubno zajedništvo je ostvarivo, s obzirom da Milanovića i njegove lijeve jatake takvo domoljublje uopće ne zanima niti žele razumjeti što je to istinsko domoljublje. Oni su još uvijek duboko u šumama Brezovice, na padinama Kozare, na obalama Sutjeske i pod šinjelom druga Tita. 

Domovinski pokret je ispunio obećanja svom biračkom tijelu i dobrim je dijelom otklonio daljnje prijepore s Pupovcem, SDSS-om i financiranjem srpskih Novosti iz državnog proračuna i kada se čini da je izgubio značajnu populističku metu za prikupljanje nekih budućih glasova, stvari se mogu gledati potpuno obrnuto. Meni se čini da su dobili! Umjesto gubljenja vremena na beznačajne teme i beznačajne ljude irelevantne za sadašnjost i budućnost Hrvatske, DP je dobio dva resora od izuzetne važnosti i šansu da kroz ministarstva demografije i poljoprivrede predlaže i ostvaruje projekte u suradnji s Vladom Republike Hrvatske, dakle one projekte koji su prevažni za bolju budućnost Hrvatske. To su projekti na tragu stvaranja modernog suverenizma, lišenog bilo kakvih natruha turbulentne povijesti. Domovinski pokret ima ključnu ulogu i veliku prigodu s nulte pozicije, s obzirom da desnica u Hrvatskoj ne postoji, na čvrstim temeljima iz pozicije vladajuće koalicije graditi novu, pametnu i racionalnu desnu stranku koja neće plesati samo jedno ljeto! Brutalni napadi na Domovinski pokret i vladajuću koaliciju iz pera ljevičarskih plaćenika, s intencijom razbijanja koalicije HDZ-a i DP-a, zapravo su dokaz da sam potpuno u pravu. Osim toga u Domovinski pokret infiltrirani su domoljubni profiteri i kojekakvi znanstvenici koji su radili na tome da koalicije DP-a s HDZ-om nikada ne bude i još uvijek rade na tome za svoj osobni račun, ali i kao korisne Milanovićeve i ljevičarske budale.  

Dakle idemo se baviti životnim temama koje su bitne za svaku Hrvaticu, Hrvata i državljana Republike Hrvatske, a to su primarno socijalne teme. Policijska službenica o kojoj sam već pisao jednostavan je primjer razumljiv baš svakom i nije potrebno znanstveno teoretiziranje o nekakvoj veleizdaji Domovine da bi se shvatilo što je istina. Egzaktni pokazatelji nam govore da je gospođa u lipnju 2023. primila plaću u iznosu od 690 eura, a u svibnju 2024. plaća joj je iznosila 1260 eura. Gotovo duplo više!!! 

Najnoviji egzaktni pokazatelji o broju osiguranika i nezaposlenih u Republici Hrvatskoj ne podliježu znanstveno povijesnim analizama niti se može dokazati da je ovo što Vam donosim veleizdaja:

 

 

 

Sjetimo se Milanovića i njegove premijerske luzerske despocije i sve će nam biti jasno kao dan. Sramotno je da taj lik želi biti predsjednik Republike Hrvatske još jedan mandat, a još veća će sramota biti da bilo tko s desnog političkog spektra podupre tog lažnog domoljuba. 

 

Kazimir Mikašek-Kazo 

 

 

Morate Pročitati

spot_imgspot_img