HomeDOMOVINA„Milanovićevih 11“ urlikavaca, ili Plenkovićevih 11 europarlamentaraca! Što je bolje za Hrvatsku? ...

„Milanovićevih 11“ urlikavaca, ili Plenkovićevih 11 europarlamentaraca! Što je bolje za Hrvatsku?   

Suvereno.hr/kmk 

 

Ma tko bi mogao zaboraviti urlike iz „vratnih Benčićkinih žila“ („dosta je!“) na Markovom trgu, kada su tog dana potekle Rijeke pravde i sijevale prijetnje stisnutom pesti, a da nije bilo krova Markove crkve na tom finalnom „balu vampira“ „Milanovićevih 11“ oporbenjaka, ne bi vidjeli baš ni jednu hrvatsku zastavu. Ta kolona od 11 šumskih komesara i komesarki stala je iza svog predvodnika Milanovića, kršitelja Ustava RH, kršitelja zakona, mrzitelja Dana državnosti, ljubitelja Putina, mrzitelja svih uljuđenih povijesnih protokola Hrvatske, izbacivača hrvatskih velikana s Pantovčaka i najvulgarnijeg političara u javnom prostoru koji se ikada pojavio, a epilog nam je poznat. Milanović, najomraženiji političar u međunarodnoj zajednici,  i njegovih 11 lijevih smetala, doživjeli su opći potop na parlamentarnim izborima na kojima je HDZ predvođen Andrejom Plenkovićem trijumfalno osvojio svoj treći uzastopni mandat što do sada nikome nije pošlo za rukom, čime je izražena volja naroda nasuprot željama i pozdravima ostrašćenih Milanovićljubaca. Zadnji čavao u lijes rušiteljima svega dobrog u hrvatskoj, efikasno je sastavljanje vladajuće većine HDZ-a DP-a, HSLLS-a i ostalih partnera iz redova manjina  i umirovljenika, a Rijeke pravde pretvorile su se postizborni rušilački tsunami i to je zadnji odjek i trzaj mrtve zmije u njedrima naše Domovine. Još jednom, ne mogu dramatičnije naglasiti, koliko je za budućnost Hrvatske važna pobjeda HDZ-a na parlamentarnim izborima,  jer s druge strane potrošen je i zadnji gram intelektualne lijeve snage i milijuni eura u neviđenoj rušilačkoj uroti protiv sigurne, stabilne, snažne i važne Hrvatske, kako na unutarnjem političkom planu, a isto tako i na međunarodnom planu koji je silno bitan za svaku sekundu budućnosti naše Domovine. Ono što treba posebno naglasiti ,Plenković je pobijedio bez milimetra populizma, a narod je prepoznao što mu je bitnije od populizma, a to su svakako mjerljivi socijalni, gospodarski, financijski i ekonomski rezultate vladavine HDZ-a u posljednjih osam godina. 

HDZ-ovo skretanje udesno zbog koalicije s Domovinskim pokretom čista je besmislica. Ako je skretanje udesno politička deklaracija da HDZ i DP stoje na čelu većinske kršćansko-demokratske Hrvatske, ( a ona je preko 80%) onda to nije  skretanje udesno, nego je to jedini pravi put Hrvatske koji je uopće moguć i koji je kao takav jedini prirodni politički put. To je politika domoljubnog zajedništva za koju sam se zalagao u svim svojim novinarskim i analitičkim istupima, s naglaskom da je domoljubno zajedništvo moguće samo s onima koji domoljubno zajedništvo žele. Svi su pozvani, a što su o tome kazali Milanovićevih 11 svima je poznato.  

2

Na tom kršćansko demokratskom putu Hrvatske i HDZ-a, kao članice EPP-a, najjače i najutjecajnije stranke  u Europskom parlamentu, na valu pobjede na parlamentarnim izborima, važno je nastaviti pobjednički niz na izborima za Europski parlament i ostvariti uvjerljivu relativnu pobjedu osvajanjem barem 6-7 mandata HDZ-ovih zastupnika, koji će nas u Europskom parlamentu zastupati u skladu s uključivim politikama Andreja Plenkovića na tragu proklamiranog modernog suverenizma.  Na čelu nositelja liste HDZ na izborima za Europski parlament, stoji predsjednik stranke i predsjednik Vlade Republike Hrvatske  Andrej Plenković, a njegovih jedanaest kombinacija su hrvatstva, domoljublja, mladosti i iskustva i ne treba sumnjati u još jednu veliku pobjedu za Hrvatsku. 

Zbog toga, naslovno pitanje tko je bolji za budućnost Hrvatske, Milanovićevih ili Plenkovićevih 11, ima jednostavan odgovor u komentaru jednog uglednog branitelja: Plenkovića nam je poslao dragi Bog, a Milanovića Vrag s dna pakla! 

 

Kazimir Mikašek-Kazo 

 

Morate Pročitati

spot_imgspot_img