HomeDIREKTPlenković se nakon pet godina pojavio sa suprugom u javnosti: njihov sin...

Plenković se nakon pet godina pojavio sa suprugom u javnosti: njihov sin Mario primio je sakrament prve pričesti 

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u subotu se nakon dugo vremena pojavio sa suprugom Anom u javnosti, a kasnije se oglasio i na društvenim mrežama objasnivši razlog. 

Bračni par Plenković snimljen je ispred zagrebačke Crkve Svetog Blaža gdje su došli na svetu pričest sina. Ovo je prvi put nakon pet godina da su zajedno viđeni u javnosti, a Ana Maslać Plenković nije se pojavljivala čak ni u kampanji. 

Premijer se oglasio i na Instagramu. 

“Danas je naš sin Mario primio sakrament Prve pričesti u župi sv. Blaža”, napisao  je.  

Posljednji put zajedno su viđeni 2019. godine kada su zajedno u zagrebačkoj zračnoj luci dočekali kineskog premijera Lija Keqianga i njegovu suprugu Cheng Hong. Dvije godine prije toga bili su i na audijenciji kod pape Franje.  

 U braku od 2014. 

Podsjetimo, sada već premijer u trećem mandatu i supruga Ana u braku su od 2014. godine, a tada im se rodio i sin Mario. Kći Mila rođena je 2017., a sin Ivan 2022. Konzumiranje sakramenata Katoličke crkve svjedočenje je vjere i praktičnog katolicizma kao dobar primjer narodu. 

Upoznali su se u Saboru gdje je devet godina mlađa Ana radila kao šefica Službe za pravne i ljudske poslove, a Andrej Plenković tada je bio saborski zastupnik HDZ-a. 

 

Suvereno.hr/kmk 

 

Morate Pročitati

spot_imgspot_img