HomeSPORTOD 19:00 DINAMO - RIJEKA Stigli su sastavi za finale Kupa

OD 19:00 DINAMO – RIJEKA Stigli su sastavi za finale Kupa

DINAMO i Rijeka danas od 19 sati igraju prvu od dvije utakmice finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Finale se igra uz prednost gola u gostima. Dinamo na Maksimiru kreće po svoj 17., a Rijeka po 7. naslov u ovom natjecanju, ali i po spas sezone nakon što je bila vodeća i na kraju ostala bez titule. Uzvratna utakmica igra se za tjedan dana na Rujevici. 

Televizijski prijenos utakmice bit će na kanalu MAXSport, ali i na YouTube kanalu iste televizije. Tekstualni prijenos pratite na Indexu. 

Stigli su sastavi 

Dinamo: Nevistić – Pierre-Gabriel, Ristovski, Theophile-Catherine, Ogiwara – Sučić, Mišić – Špikić, Baturina, Hoxha – Petković
Klupa: Krkalić, Ademi, Rog, Živković, Kulenović, Kaneko, Bulat, Perković, Vidović 

Rijeka: Zlomislić – Smolčić, Mitrović, Radeljić, Goda – Selahi – Pjaca, Fruk, Hodža, Pašalić – Ivanović
Klupa: Labrović, Janković, Obregon, Petrovič, Grgić, Marić, Bogojević, Dilaver, Veiga 

Evo koliko će zaraditi osvajač Kupa 

Obje momčadi već su osigurale novčane nagrade ulaskom u finale. Dinamo i Rijeka dobili su po 6640 eura nakon polufinala. Svota izgleda neobično jer je jednaka 50.000 kuna, koje su bile određene kad se potpisivao novi ugovor o TV pravima. Pobjednik finala SuperSport Hrvatskog kupa osvojit će još 20 tisuća eura, a poraženi još 10 tisuća. 

Dinamo poslao poruku navijačima 

“Molimo sve navijače da danas dođu ranije na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima te kako bismo iskazali podršku našim igračima već na zagrijavanju!” objavio je Dinamo na društvenim mrežama uoči utakmice. 

Ovo su vjerojatni sastavi 

Dinamo: Nevistić – Pierre-Gabriel (Ristovski), Bernauer (Ristovski), Theophile-Catherine, Ogiwara – Sučić, Mišić – Kaneko, Baturina, Vidović – Petković 

Rijeka: Zlomislić – Goda, Radeljić, Galešić, Smolčić – Selahi – Pjaca, Janković, Fruk, Pašalić – Marić 

Ovosezonske utakmice Dinama i Rijeke 

Dinamo i Rijeka u ovoj sezoni su odigrali četiri međusobna ogleda. Dinamo je slavio triput, na Maksimiru s 2:1 i 1:0 te početkom svibnja u odlučujućem derbiju u Rijeci s 1:2. Prva utakmica na Rujevici u ovoj sezoni završila je 1:1. 

Dinamova poruka navijačima pred početak utakmice 

“Za navijače s ulaznicom za tribinu sjever dolje bit će otvoreni ulazi broj 1 i 2 te vas podsjećamo da su ulazi za djecu predviđeni samo za djecu i njihovu pratnju. Molimo da se pridržavate uputa i da se ulaz ne zloupotrebljava. Vidimo se na Maksimiru!”, objavio je Dinamo. 

Ademijev jubilej 

Kapetan Dinama Arijan Ademi danas igra svoju 400. utakmicu za klub. 

 

Morate Pročitati

spot_imgspot_img