HomeDIREKTFanovi Eurosonga zaprijetili bojkotom: 'Hrvatska je pokradena, ovo je tipična parada nakaza' ...

Fanovi Eurosonga zaprijetili bojkotom: ‘Hrvatska je pokradena, ovo je tipična parada nakaza’   

Suvereno.hr/kmk 

 

Evo što predstavlja zastava koju drži švicarski predstavnik na Eurosongu 

Osim zastave svoje zemlje švicarski predstavnik cijelo je vrijeme tijekom prijenosa Eurosonga u ruci imao još jednu zastavu koju je ponosno držao. Radi se o nebinarnoj zastavi. 

U finalu Eurosonga tijekom dodjele bodova žirija gledatelji su primijetili zastavu kojom je cijelo vrijeme mahao ili se njome pokrio švicarski predstavnik na natjecanju Nemo. Osim švicarske zastave Nemo je pokazao i zastavu koja ima žute, bijele, ljubičaste i crne vodoravne pruge. Radi se o nebinarnoj zastavi ponosa. 

Ljudi koji nisu binarni doživljavaju svoj rod i kao muškarac i kao žena, dok drugi doživljavaju svoj spol ni kao muškarac ni kao žena. Nebinarno se također može koristiti kao krovni pojam, koji obuhvaća mnoge rodne identitete koji se ne uklapaju u binarni odnos muškarac-žena. 

Nebinarne osobe traže da ih se oslovljava s oni, njih, njihov. 

Značenje boja na zastavi 

Žuta pruga predstavlja ljude čiji spol postoji izvan binarnog sustava, bijela pruga ljude s više ili svih spolova, ljubičasta ljude s rodovima koji se smatraju kombinacijom muškog i ženskog spola, a crna ljude koji se identificiraju kao osobe bez spola. 

Konačno, Švicarska je pobijedila na Eurosongu. Nebinarni Nemo, ili NLO jer ne zna se što je, s pjesmom “The Code” bio je miljenik žirija, a publika je najvećih 337 bodova poklona Marku Purišiću, poznatijem kao Baby Lasagna, koji je na kraju završio na drugom mjestu. Rekli bi  srebro zlatnog sjaja, no na Eurosongu očito nije dovoljna ogrnuti se samo nacionalnom zastavom Hrvatske, nije dovoljna vrhunska pjesma, sjajan nastup, koreografija, novi ples koji je zaludio cijeli svijet i čini se da su nacionalne boje demokršćanske Hrvatske zapravo izazvale bijes kod šest nacionalnih žirija, koji nam nisu dodijelili ni jedan bod. Kada Baby Lasagna cijelo vrijeme uvjerljivo vodi na svim svjetskim kladionicama, postavlja se pitanje kako je moguće da od čak šest država Hrvatske ne dobije baš ni jedan bod? Kada naša pjesma osvoji najviše glasova publike što je bilo apsolutno izvjesno, postavlja se pitanje kako to da šest država koje su nam dale nula bodova ne osluškuje bilo publike zbog koje i postoje pjesme i Eurosong? Ili možda Eurosong postoji zbog sasvim drugih skrivenih motiva u kojima produhovljeni umjetnik Marko Purišić nije dobrodošao? Uz Marka Purišića, čast izuzetcima, kao što je predstavnik Francuske s predivnom ljubavnom pjesmom, a sve ostalo na Eurosongu zaslužuje Sodomu i Gomoru. No, bez obzira na sve, Marko Purišić i Hrvatska iznjedrili su veliki svjetski mega hit i ni jedan nebinarni žiri tu činjenicu neće moći poništiti. Bravo Marko, bravo Hrvatska, uz napomenu da bi trebalo dobro razmisliti je li nam uopće mjesto na tom nebinarnom Eurosongu, koji se pretvorio u kloaku sotonista! 

baby1

Mnogo je reakcija gledatelja na ovaj rezultat i to većinom negativnih. Obožavatelji Eurosonga su bijesni zahtijevaju da se glasovi “stručnih žirija” ukinu, jer nisu pravedni. 

“Točno, namješteno glasovima žirija. Bravo, Marko i ekipa! Eurosong treba otkantati”, piše jedna korisnica X-a. Druga dodaje kako ovo ništa nije čudno te da je ovo natjecanje odavno propalo. 

Brojni su rekli kako više nikada neće gledati Eurosong. “Nisam gledala ovo natjecanje 10 godina i sada sam se samo sjetila zašto”, napisala je jedna korisnica društvenih mreža. 

Očito moraš biti dvospolac da bi pobijedio!
Muško/žensko, žensko/muško! “Ovo”, “ono” itd
Sve sam rekla 🤦🏻♀️
Neki novi svijet 🤭😔
Zgadio mi se Eurosong od količine pederčina, transvestita, nedefiniranih spolova, sotonjara i ostalih gamadi. 

‘Hrvatska je pokradena’  

Neki su komentirali i hrvatskog voditelja Duška Ćurlića za kojeg kažu da je tužan samo zato što mu se neće ostvariti san da 2025. godine bude voditelj Eurosonga u Zagrebu. 

“Žiri odlučio drugu godinu za redom, pokrali su Hrvatsku”, smatraju brojni korisnici. “Srećom je bila odlična košarka za gledanje koja me spasila da vidim onu sramotu od glazbenog natjecanja zvanog Eurosong”, napisao je jedan korisnik iz Srbije. 

Brojni su naglasili kako Eurosong nije natjecanje talenata već platforma za LBGTQ+ zajednicu i svjetske ratove. “Opće je poznato je da je Eurosong parada nakaza, devijacije i homoseksualaca. Najmanje je bitna pjesma, a najviše seksualna orijentacija i geopolitika. Bonus bodovi ako isfuraju nešto novo, recimo depresivni arahnidoseksualac – vodiš ljubav s paucima”, napisala je jedna korisnica. 

 

suvereno.hr/kmk 

 

Morate Pročitati

spot_imgspot_img