HomeUNUTARNJA POLITIKASenzacionalno! 

Senzacionalno! 

Suvereno.hr/kmk 

Čelnik antikorupcijskog vijeća Nikola Grmoja, plaćao je usluge novinara Vlahovića gotovinom! 

Istina je voda duboka, ili vrč ide na vodu dok se ne razbije. U ove dvije poslovice krije se lažno predstavljanje najvećeg borca protiv korupcije u Hrvatskoj Nikole Grmoje, koji se bahato predstavljao kao istinski borac protiv  korupcije, pogodovanja i trgovine utjecajem. Prema javnom svjedočenju novinara i političkog analitičara Marina Vlahovića u Bujici Velimira Bujanca, Nikola Grmoja je plaćao  PR usluge Marinu Vlahovića u gotovini bez računa.

Bez obzira radi li se ovdje o jednom euru, tisuću eura ili više tisuća eura, to je apsolutno kršenje zakona o transparentnom financiranju medijskih usluga i postavlja se logično pitanje koliko je još novca iz crnog fonda Mosta podijeljeno ovakvim  torbarskim modusom operandi. Veliki borac protiv korupcije i čelnik antikorupcijskog vijeća Hrvatskog sabora, zapravo je propali isljednika, sudac i dželat, kao Milanovićev  predvodnik stvaranja histerične slike širenja korupcije u Hrvatskoj, a da u toj svojoj antihadezeovskoj raboti nije dokazao baš ni jedan slučaj korupcije koje su mu bila puna usta. Antikorupcijskog vijeće mu je propalo bez ijednog transparentnog zaključka. 

Primjer podmićivanja Marina Vlahovića, etičko je, moralno i političko posrnuće velikog poštenjaka Nikole Grmoje, koje u sebi vjerojatno sadrži elemente kaznenog progona. Marin Vlahović je javno izjavio da je o tome spreman svjedočiti pred istražnim organima. Političke glave su padale zbog kupovine svilenih čarapa službenom karticom političara, pa se opravdano pitamo hoće li se to dogoditi i Nikoli Grmoji. Ako ništa drugo Grmoja je ovim protuzakonitim torbarenjem bacio sramotnu ljagu na svoje ime, ali i cijeli Most. Eto, taj isti Nikola Grmoja, koji je sazivao press konferenciju zbog moje malenkosti, želeći dokazati da sam HDZ-ov plaćenik što mu nije uspjelo, sada ima živog svjedoka koji svjedoči o njegovom poštenju i lažnom predstavljanju kao ogorčenog borca protiv korupcije. S toga ne čudi što su ga napustili intelektualni divovi bračni par Raspudić koji se jednostavno ne uklapaju u Mostove intelektualno podkapacitirane matrice. Marija Selak Raspudić bila bi mnogostruko bolja pretendentica za mjesto premijerke od Nikole Grmoje, a ambicije Nina Raspudića za predsjedničku kandidaturu opće su poznate.  

Nakon ovog senzacionalnog otkrića, časni general Glasnović trebao bi dobro razmisliti je li mu mjesto na listi za EU parlament s ovom Mostovom ideološki lažnom bulumentom, koja ga da bi spriječila totalno rušenje Mosta s Neretve, koristi kao smokvin list za domoljublje? 

 

Kazimir Mikašek-Kazo 

 

Morate Pročitati

spot_imgspot_img