HomeUNUTARNJA POLITIKAPreko porušenog Mosta na Neretvi, Grmoja bi „šlepo“ DP-ovce 

Preko porušenog Mosta na Neretvi, Grmoja bi „šlepo“ DP-ovce 

Suvereno.hr/kmk 

 

Da nije tragično, bilo bi smiješno! Propali isljednik, sudac i đelat, šef propalog antikorupcijskog vijeće, Mostov mali Ranković- Grmoja, na koljenima moli DP da im se postizborno priključe u rušenju Andreja Plenkovića i HDZ-a i to ni s kim drugim nego u zajedništvu s Milanovićevim Rijekama pravde na čelu sa SDP-om. Dakle, to je ta komična alternativa Milanovićevog potrčka koja bi nam trebala garantirati svjetliju budućnost Hrvatske. Još komičniji je lik koji sebe vidi kao premijera Hrvatske, a nikako ne može dokazati kako je to zaslužio, što je to on korisno napravio za Domovinu, koliko je dobio glasova na izborima i s koliko mandata raspolaže. Do nedavno je proganjao novinare i sazivao konferenciju za tisak zbog moje malenkosti htijući dokazati da sam HDZ-ov plaćenik koji ruši već ionako srušeni Most na Neretvi, no i taj isljednički zadatak duboke države pao mu je u vodu. Osim što me oblatio i time mi digao publicitet, naravno nije dokazao da sam plaćenik, a veleumnik ne shvaća da netko može imati svoja politička i svjetonazorska uvjerenja bez da ga netko za to plaća. No ovdje se postavlja logično pitanje? Tko njega plaća, tko je stvorio Most, tko ga i nadalje financira i opslužuje da po treći puta rušilački svim sredstvima nasrću na HDZ. Kao najgore kukavice i prevaranti uz pomoć Dalije Orešković srušili su domoljuba Tomislava Karamarka, a pokušali su zabiti nož u leđa i Andreju Plenkoviću koji ih je s punim povjerenjem primio u vladajuću većinu i darovao im čak 4 ministarstva. Pa tko takvim izdajicama uopće može vjerovati? Primiš ljude u vlastitu kuću, a oni ti se pos…u pod stol na kojemu blaguju! 

Mali Ranković preuzeo je ulogu kandidata za premijersku poziciju od Marije Selak Raspudić, koja je za Grmoju intelektualni div, pa sada visi i planirana kandidatura Nina Raspudića za predsjednika države koji je zapravo trebao biti Milanovićev zec. I kako sada spasiti ovu situaciju, nego čistom partizanskom diverzijom. Grmoja nudi DP-u da ih kao ranjene partizane prebaci preko srušenog Mosta na Neretvi u zagrljaj partizana iz SDP-a na slobodnom teritoriju, iz čega se vidi da su od Tita i Rankovića doista puno naučili. 

Grmoja zapravo ovim cviljenjem priznaje da su najveći gubitnici ovih izbora, a ukoliko DP stvori čvrstu koaliciju s HDZ-om što je izgledno i možda jedino pametno, Most će nestati s političke scene, ili će se morati svjetonazorski pokrstiti i sakriti se ispod suknje Sandre Benčić i epoleta vožda s Pantovčaka. Eto velikih domoljuba, koji nam u savezu sa SKH-SDP i genderistima duginih boja nude sjajnu budućnost Hrvatske. No zaboravljaju da Jude baš nitko ne treba, a zna se kako  Jude završavaju. Po onoj Matoševoj! 

 

Kazimir Mikašek-Kazo 

Morate Pročitati

spot_imgspot_img