HomeUNUTARNJA POLITIKATrio političkih kreatura u uroti protiv Hrvatske 

Trio političkih kreatura u uroti protiv Hrvatske 

trio2

trio3

suvereno.hr/kmk 

Milanović, Penava i Radić, vjerojatno kao lutke na koncu rusofilskih osvajačkih politika konstantno igraju sofisticiranu urotu protiv Hrvatske. Sve je počelo estradizacijom politike s Miroslavom Škoro i urotničkim rušenjem predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Miroslav Škoro nikada nije mogao postati predsjednik Hrvatske. Njegova je uloga bila razbiti HDZ-ovo biračko tijelo na predsjedničkim izborima. Kada je uspješno obavio svoju zadaću dovođenja Milanovića na Pantovčak, režiranu u krilu duboke države,  rusofilski su ga gremiji prožvakali i ispljunuli i na čelo DP stavili Penavu, intelektualno i politički podkapacitiranog potrčka Marija Radića i Zorana Milanovića. Siguran sam da Miroslav Škoro nije znao za dugoročne urotničke planove zbog kojih je gurnut u politiku, a to je i sam priznao kada je kazao da mu je najveća grješka bila što nije pristao na suradnju s Plenkovićem. Zbog toga, neka Škorini fanovi dobro promisle prije nego što naprave još jednu kobnu grješku! 

 

Tajni snimak sa šireg sastanka HDZ-a, na kojemu Plenković do srži raskrinkava Ivana Penavu proglašen je senzacijom, a brutalne uvrijede Milanovića, Penava i Radića uperene prema Plenkoviću i HDZ-u tijekom 4 godine nisu senzacija, nisu govor mržnje, nisu homofobija, nego su valjda govor ljubavi? Baš ni jedan stručnjak za verbalnu ili neverbalnu komunikaciju nije analizirao „kafanske“ komunikacijske „vještine“ Penave i Radića. Da jesu, ustanovili bi za tri sekunde, da ovaj dvojac ne može napamet sročiti ni deset suvislih rečenica na hrvatskom književnom jeziku. Zato su i glasali protiv Zakona o hrvatskom jeziku! Veleizdajnici, udbaši, udbaško gojenče, Jugoslaven, vojna lekarka, srbofil, lopov, glava koruptivne hobotnice i niz drugih brutalnih uvrjeda krajnji su domet Penavinih i Radićevih komunikacijskih vještina uperenih protiv Plenkovića, no to za mainstream nije bilo vrijedno pažnje niti je to bila senzacija. 

 

Ti smušenjaci išli su toliko daleko da su prljavim novcem micali iz javnog prostora novinare i analitičare koji su utemeljeno uz egzaktne dokaze afirmativno pisali o Plenkoviću i vladajućoj većini. Uklonili su novinare koji kritiziraju i raskrinkavaju DP i njihovog vožda Milanovića, a ja osobno, jedan sam od tih novinara kao posljednji Mohikanac. Ante Đapić im je bio osobit trn u oku, a neka tajna ruka maknula ga je s puta prema još jednom saborskom mandatu! Na takvu morbidnu cenzuru nisam nikada naišao. Patološki strah od kritika i političkog neuspjeha pokretaše je pretvorio u nedemokratske demone! 

 Ta brutalna cenzura plaćena prljavim novcem, ključan je dokaz da DP nikada ni u snu nije imao namjeru koalirati s HDZ-om, već je to dokaz da su u čvrstoj koaliciji s Milanovićem. U stanju su prodati svoj obraz, čast, domoljublje i veliko hrvatstvo (ako to uopće imaju) da sruše HDZ i Plenkovića, kako bi zbog svojih partikularnih sebičnih interesa stvorili pakao kao lojalni Milanovićevi igrači u nekoj imaginarnoj Vladi nacionalnog spasa. Programirani su za anarhiju i nerede u Hrvatskoj, oni su Most poslije Mosta, jer jedino tako mogu opstati na političkoj sceni kao veleizdajnička desnica u Hrvatskoj. Njih ne zanima Hrvatska ni Vukovarska niti bilo koji druga, njih zanimaju Judini škudi ruskih oligarha i njihovog poslušnika Milanovića. Bože spasi nas od takvih spasitelja! 

 U svom prvom romanu “Priča o Domovini” opisujem sve urote protiv Hrvatske, no ovoj uroti nema premca. Ona je dugo i pomno pripremana s ciljem da se s političke scene zauvijek makne Tuđmanov HDZ bez kojega ne bi bilo niti će biti Hrvatske. DP je pokret nevjerojatnih zgubidana i korisnih budala ruskih i velikosrpskih interesa. Pod plaštem lažnog domoljublja oni su mrzitelji i rušitelji kakve do sada u Hrvatskoj nismo vidjeli! Oni su kukolj hrvatskog društva, no u svakom kukolju ima i žita i svaka čast pojedincima koji su svjesni kuda ovo sve vodi! 

 

Svaki glas za kukolj, klasična je veleizdaja hrvatskih nacionalnih interesa. 

 

Kazimir Mikašek-Kazo 

 

Morate Pročitati

spot_imgspot_img