HomeUNUTARNJA POLITIKAKad kravica Milova mukne, na Pantovčaku muk! 

Kad kravica Milova mukne, na Pantovčaku muk! 

 

Ova kravica preko noći je postala heroina i najbolja maskota ovih, a možda i narednih predsjedničkih izbora? Ona je brend, pa najveća tvornica čokolada na svijetu razmišlja zamijeniti Milku Milovom! Ako ništa drugo za hrvatsko tržište! 

 

Kad kravica Milova tugaljivo mukne, a ministar pusti goluba i svaki dan gukne, na Pantovčaku nastane, muk,  panika i proglasi se opsadno stanje. Na ovo tugaljivo mukanje Milove, „ dobro jutro, ma nećeš valjda i mene predsjedniče“, odgovor nema ni Jelić ni najbolji „piarovci“ iz gnijezda Alexa Browna. Od te muke, nema im druge nego mučno osvajati „neosvojive“ planinarske vrhove Hrvatske da bi izbacili bijes i frustracije!? 

Kravica Milova okrenula je sve naopako, a kako čujem iz pouzdanih izvora predsjednik je i u Indiji postao doživotno persona non grata, jer se usudio dirnuti u kravicu kao njihovo sveto mitsko biće i simbol opstanka. Rijeke pravde mogu nam odnijeti sve, ali kravicu ne! Ne dirajte nam Milovu, jer dok je Milove bit će i Croatie! I ne treba nam u rijekama pravde teći med i mlijeko, dovoljno nam je samo mlijeko kravice Milove! 

Milova vs Milanović na predsjedničkim izborima! Eto protukandidata i zato je on predsjednik na odlasku! 

 

Kazimir Mikašek-Kazo 

 

 

Morate Pročitati

spot_imgspot_img