HomeUNUTARNJA POLITIKAPredizborni odjeci 

Predizborni odjeci 

LABRADORSKI ZAVEDENA ULIČNA   DESNICA PO MJERI SVASTIKE NA POLJUDU I ORJUNAŠKA I ANTISEMITSKA ZAVEDENA ULIČNA  LJEVICA U ZAJEDNIČKOM  POHODU NA EUROPU 

 Suvereno.hr/kmk 

 Slobodni komentator 

 

Što su Rijeke pravde, moskovski cirkus s ekipom sa dna političkog kazana ? Desnica labradorska kao svastika na Poljudu i ljevica orjunaška i antisemitska, to je formula. Ti politički lakrdijaši žele ujediniti bijes da pobačaj nije u ustavu i bijes da je uopće legalan..u svom antieuropskom deliriju. I ispostaviti nas Beogradu i Moskvi na postupanje. I SAO Teksasu.  

 Ono što tzv Rijeke pravde nude kao privid rješenja tog blagostanja koje nude je najniži trumpizam, ideološka hrana za svinje- smanjit ćemo poreze pa će biti veće plaće…za one koji rade ovaj čas ili su poduzetnici kojima ide od ruke ovaj čas. Kako će se nakon poreznih rasterećenja financirati nečiji odlazak u bolnicu ne govore- a da govore, rekli bi da se neće krasti pa će biti i za socijalu i slične Beljakovske, sasvim shizofrene fantazmagorije sklepane na ulici i za ulicu. Da, bit će tu i proslavljeni mačo noukauter Lalovac, već viđeni ministar iz prvog pontifikata Zorana Milanovića. U kojem se željeznom metlom pobacalo lopove s šahovske ploče onoliko djelotvorno  koliko je kukuriku Račan  pronalazio pokradene milijarde po off shore štekovima u jeku svoje detuđmanizacijske ofanzive. I opet Čačić, i opet Lalovac.  

 U nedostatku ičega smislenog, instrumentalitirajući u jednu kašu gnjev da pobačaj nije dovoljno  dostupan i da je uopće  legalan …ujediniti onaj bijes da je Vukovar prodan i da se uopće htjelo izaći iz socijalističkog raja kojim je ovladao Sloba, on bi htio spojiti sve labradorske i otvoreno simodubajićevske vragolije i zavezati nas u vreću pa odvesti na poklonjenje u novu 1918., pod vodstvom one duginovske prljavštine kojom se hrani skins ksenofobija i antisemitizam notorne Rudan a plače za Titom. 

 Takav nespojiv i ponižavajuće glup stav može se nametnuti samo kaotičnim bijesom…Beljak i Orešković ili Rojs, svatko na svoj način i gurajući se iza  krpenog političkog lutka i benignogledajućeg svejeda  Peđu na njega nasjesti je moguće samo kretenu. 

 Ukratko, ljevica po mjeri Matanićevskog cinizma, a desnica za konjokradice iz Laso romana. 

 Naravno, ovo isto se događa svugdje. Ne samo u Hrvatskoj. 

 

Suvereno.hr 

 

Morate Pročitati

spot_imgspot_img