HomeUNUTARNJA POLITIKAAko postoji krava Milova, postoji i bik Milović……… 

Ako postoji krava Milova, postoji i bik Milović……… 

 

Zato pamet u glavu! Glas za Domovinski pokret zapravo je glas za bika s Pantovčaka i njegovu lijevu falangu, koja nikada ni u snu neće ukinuti Istanbulsku konvenciju, nego će sa zadovoljstvom koristiti one dijelove te konvencije koje odgovaraju njihovom poremećenom svjetonazoru. Glas za Domovinski pokret je glas za Milanovića, Grbina i Benčićku i to je jedina istina. Domovinski pokret programiran je isključivo za razbijanje HDZ-ovog biračkog tijela. 

Piše: Kazimir Mikašek-Kazo 

Suvereno.hr 

“O ovim temama, (Butkovićevim pitanjima) nakon izbora. Plenković je oko toga napravio neku vrstu raskola. Život ide dalje. Istanbulska ne da nije bitna za Hrvatsku, nego smo bez nje živjeli. Domovinski pokret želi biti drugačiji od Plenkovića. Plenković se htio nekome dokazati, ja nisam imao tu potrebu. Ursuli ili nekoj drugoj dami. Penava je nanjušio da bi tu mogli profitirati”, kazao je „bik Milović“.  

Nije imao potrebe dokazivati se Istanbulskom konvencijom, jer nije bio u poziciji, ali se zato dokazao i prokazao zakonom „Lex Perković“, kada je bio u poziciji!!!  

Druže Milović, Hrvatska živi i danas s Istanbulskom konvencijom ili bez nje, a osim rijetkih izuzetaka debili i zombiji ne šeću ulicama Hrvatske,  niti će se to zbog Istanbulske konvencije ikada dogoditi dok ova vlast bude vladala Hrvatskom. O tome postoji vjerodostojna i obvezujuća interpretativna izjava! Neka se ti rijetki izuzetci pogledaju u ogledalo! Da bi netko bio zombi, ili debil, uopće nije potrebna nikakva konvencija.  

One kratke pameti treba podsjetiti da je nakon uspješno provedenog referenduma o braku, „Milovićeva“ bratija na čelu s Baukom pod hitno zakonom legalizirala istospolno bračno partnerstvo i njihova prava! 15. srpnja 2014., Hrvatski sabor je s 89 glasova za i 16 protiv donio Zakon o životnom partnerstvu osoba istog spola, po kojemu će homoseksualni parovi uživati ista prava kao i bračni partneri, osim prava na posvajanje djece. 

Vlada, a potom i SDP-ova parlamentarna većina, odbili su zahtjev HDZ-a da se zakon uputi u treće čitanje. 

To isto i puno gore dogodit  će se ako predsjednikov omiljeni Domovinski pokret dovede njegove jatake u Banske dvore, kao što su njega doveli na Pantovčak. Ukoliko se to dogodi gledat ćemo umjesto mama i tata roditelj 1 i roditelj 2, dugine boje po Zagrebu i dječjim vrtićima, posebne genderističke biciklističke staze i klupe u parkovima. Djeca će nam ići u Soroševo otvoreno sveučilište, a to sve bit će učinjeno sa ili bez Istanbulske konvencije. Ne gine nam potpuna ustavna legalizacija pobačaja i slobodno konzumiranje marihuane! 

Zato pamet u glavu! Glas za Domovinski pokret zapravo je glas za bika s Pantovčaka i njegovu lijevu falangu, koja nikada ni u snu neće ukinuti Istanbulsku konvenciju nego će sa zadovoljstvom koristiti one dijelove te konvencije koje odgovaraju njihovom poremećenom svjetonazoru. Domovinski pokret bez pomoći lijeve falange ni u snu ne može deratificirati Istanbulsku konvenciju, a takvom populističkom taktikom i lažnim obećanjima, još jednom si potpuno zatvaraju vrata koalicije s HDZ-om. Glas za Domovinski pokret je glas za Milanovića, Grbina i Benčićku i to je jedina istina.  Svi oni koji misle glasati za Domovinski pokret, jer se nadaju da će nakon izbora biti u koaliciji s HDZ-om učinit će tešku pogrješku bacanjem glasa u naručje ljevice, jer ta se koalicija neće dogoditi. Domovinski pokret programiran je isključivo za razbijanje HDZ-ovog biračkog tijela. U Domovinskom pokretu ima rijetkih pojedinaca koji svoje politike ne grade na mržnji prema Plenkoviću i homofobiji prema drugačijima, bilo da se radi o Srbima, ili drugim grupacijama hrvatskog društva i s takvim pojedincima može se uvijek prijateljski razgovarati. 

 

Kazimir Mikašek-Kazo 

Morate Pročitati

spot_imgspot_img